top of page

vins vius

Els nostre objectiu és elaborar vins fidels a la seua terra; que  mostren la mineralitat i l'expressivitat del sòl en cada collita.

El vi, quan prové del respecte a la terra i la cura a la vinya, està viu. En l'elaboració dels nostres vins i, per extensió, dels vins naturals, hi intervenen una sèrie de factors que no podem controlar com ara el clima o la quantitat de llevats naturals presents al raïm en cada collita. No existeix la uniformitat al vi natural, açò només està present en els vins industrials, i no tan industrials, a través d'un llarg treball d'enologia.

És per aquesta raó que, gràcies al treball a la vinya i a una bona selecció massal, tractem de mantenir sempre l'essència en tots els nostres vins, cercant l'expressió de la terra i de la varietat, en cada collita.

Veremem manualment tota la vinya en caixes. Només utilitzem llevats autòctons, els que conté la pell del raïm, durant les fermentacions; mai llevats seleccionats. Treballem sempre amb raïm sencer. No filtrem ni clarifiquem els nostres vins, per tal de mantenir-los vius durant més temps i evitar pèrdues organolèptiques. I, per descomptat, no afegim absolutament res  al nostre vi, siguen quines siguen les circumstàncies de la collita. Raïm només. Pensem que quan s'afegeixen additius al vi, tot el que es pretén guanyar en seguretat, es perd de vida. Salut!

-L'Adolescent 2022
-Xalera 2022
-Camí dels contrabandistes 2021
-Les Foes 2021
-Les Casildes 2021
bottom of page